Indlevende og smittende musik, som sætter prikken over i’et……vælg frit fra mit repertorie af numre af f eks. Moonjam, Lis Sørensen, TV2, Beatles, Joni Mitchel osv, og suppler evt. med musik instuderet specielt til dig – f eks…..:

Til din reception: Baggrundsmusik medens gæsterne går rundt? Måske et samlingspunkt undervejs med sange der passer til receptionens emne, bundet sammen med kommentarer mellem numrene?

Til din runde fødselsdag: Vil du bryde isen, når dine gæster ankommer, med blid velkomstmusik? Eller løfte stemningen under middagen med en musikalsk aktvitivitet ,som inddrager dine gæster – se hvordan nedenfor?

Temafest:  Skal festen temas understreges med et musikalsk indslag? SangOgSax har f eks været givet som gave til et kobberbryllup med gangster-tema. Gaven var tre sange med relation til gangster-temaet under velkomstdrinken.

Til dit bryllup: Måske saxofon i kirken? Eller blid baggrundmusik (saxofon, guitar og evt. stille sang) under velkomstdrinken? Optræden under middagen, evt. med involvering af gæsterne (se nedenfor)? Jeres sang – eller den særlige sang til ham eller hende? Musik til kaffen bagefter? Du vælger, hvad, hvornår, og hvor lidt/meget der skal ske.

Som gave: Vil du give værten en personlig gave i form af en sang til ham/hende? Jeg skriver en tekst ud fra det du har på hjerte, på den melodi du ønsker,  og akkompagnerer/synger for – evt. som del af et indslag med musik, der passer til fødselaren og lejligheden.

Til julefrokosten: Populære juleklassikere som “All I want for Christmas”, “Når du ser et stjerneskud” osv. blandet med andre gode pop klassikere, som man kommer i godt humør af.

Tag fat i mig, så finder vi ud af, hvordan vi kan kombinere de forskellige muligheder så det passer præcis til dine ønsker. Nedenfor kan du se de forskellige muligheder – en slags menu, som du kan plukke fra og sammensætte på kryds og tværs som du vil:

Ønsker du at høre en bestemt sang, f eks. jeres sang, et personlig kærlighedsbudskab til et bryllup, eller et stykke musik med særlig betydning for fødselaren til en rund fødselsdag, finder vi ud af det.

Vil du have en personlig tekst, der fortæller modtageren netop det, du har på hjerte, skriver jeg en tekst ud fra det du fortæller mig, på den melodi du ønsker.

Skal det være stemningsmusik i baggrunden? Sang og Sax har flere gange spillet stille saxofonmusik til receptioner og under velkomstdrink. I så fald skal vi typisk vælge instrumentalnumre (dvs saxofon- og guitarnumre, ikke sang).

Vil du selv synge til en du holder af? Så kan jeg hjælpe dig med at indstudere sangen, støtte dig med akkompagnement samt evt. synge med/kor, når du synger til festen.

Dine gæster kan også være med. F eks. kan de bidrage til rytmen på en kendt Beatles-sang (bl. a. brugt som del af et indslag med fem sange under middagen til en rund fødselsdag). De kan også synge tre-stemmigt på en enkel sang om at have det sjovt – det er ikke specielt svært, kræver blot, at der er mindst to deltagere, som nogenlunde kan holde tonen. Tager ca 10-15 min at lære. (koret er bl. a. lavet med gæsterne til en stor sølvbryllupsfest, hvor værterne ønskede at aktivere gæsterne under middagen – taget lettede næsten).

Fællessang: Sang og Sax akkompagnerer og synger for.

Lejlighedssang: Sang og Sax skriver en tekst, akkompagnerer og synger for – eller du skriver sangen, og Sang og Sax akkompagnerer og synger for.

Helen rasler med på rytmen på Lis Sørensens “Sådan er Livet”. Fotograf: Susse Preuss

Hvad koster det? se Priser og det med småt.

Ring på 29 72 11 56 eller skriv til mig på kontakt@SangOgSax.dk, så vi kan tale om, hvordan du får netop den musikoplevelse, du ønsker dig, til at sætte prikken over i’et ved din særlige begivenhed.